Welkom bij Dans In.

Dans In biedt al ruim 5 jaar stijldanslessen in Hardenberg. De lessen worden gegeven in kleine groepen, maar ook voor privélessen kunt u terecht bij Dans In. Ook organiseren we regelmatig vrijdansavonden, waar u in een gezellige sfeer het geleerde in praktijk kunt brengen. 

Informatie over deze dansavonden vindt u in de Agenda.


In onze lessen leert u vooral de standaarddansen, maar we maken ook uitstapjes naar bijvoorbeeld DiscoFox, country of Argentijnse tango .


Afhankelijk van de groepen ligt de nadruk op het aanleren van nieuwe figuren of op het onderhouden van het reeds bekende.


Wilt u ook leren dansen, uw figuren bijhouden of de draad weer oppakken, neem dan nu contact op met Dans In. Het is altijd mogelijk om - in overleg - een proefles mee te draaien. De vrijdansavonden zijn voor iedereen toegankelijk.


Alle lessen worden gegeven door Ineke Warnink. Bel of mail gerust, de contactgegevens vindt u hier.


U kunt bij ons ook terecht voor privélessen, groepslessen en workshops op locatie.

Voor bruidsparen bieden wij speciale lessen voor hun openingsdans, inclusief een mix van hun favoriete muziek. Informatie vindt u hier.     

       


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK