CURSUSAANBOD VANAF 2 OKTOBER 2018:

 

 

 

Dinsdag 19.30

Gevorderden

20.45 Ver-gevorderden
 

  

 

 

 

 

 

 (Wijzigingen voorbehouden)

 

 

 

           

                   

INHOUD CURSUSSEN:

 

GEVORDERDEN:

Deze cursus is bedoeld voor mensen met minimaal 4 jaar stijldanservaring. U heeft minimaal Brons, Zilver en Goud doorlopen, maar wilt nog steeds nieuwe figuren leren? Dan is deze cursus iets voor u. De dansen die aan bod zullen komen zijn: Quickstep, Engelse Wals, Tango, Slowfox, Discofox, Cha cha cha, Rumba, Samba en de Paso Doble.  Deze cursus is ook geschikt voor mensen die opnieuw willen beginnen met dansen na een aantal jaren.(Graag vooraf overleggen).

 

VER-GEVORDERDEN:

Deze cursus is bedoeld voor mensen met minimaal 6 jaar stijldanservaring. Als u van een uitdaging houdt, dan biedt Dans In dat met deze cursus. Het is geen cursus bedoeld voor wedstrijdparen, maar wel een cursus waar de lat hoger zal worden gelegd dan in de voorgaande cursussen. Dit heeft, met name, betrekking tot de figuren die zullen worden aangeleerd. Als u makkelijk leert en graag veel wilt dansen dan is deze cursus iets voor  u.

      Dans In Quick Step      


Uiteraard geven wij ook privélessen voor bruidsparen. Graag bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK